Başbakan: Türk askeri Kuzey Irak’ın 30 kilometre içinde

Başbakan Yıldırım, “Türk askeri Kuzey Irak’ın 30 kilometre içinde, Kandil’le ilgili her seçenek masada” dedi.

Başbakan: Türk askeri Kuzey Irak’ın 30 kilometre içinde

Muş’ta konuşan Başbakan Yıldırım, Kandil operasyonuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırım, “Türk askeri Kuzey Irak’ın 30 kilometre içinde, Kandil’le ilgili her seçenek masada. Bizim derdimiz bölücü terör örgütüyle” dedi.

Yıldırım, “HDP’liler geldi sizden oy istedi. Kandil’in esaretinden kendilerini kurtaramadılar. Artık yeter diyoruz. Terör örgütünün ipi dışarıda, ipi başkalarının elinde. Kürtlerin de Türklerin de PKK, YPG, FETÖ gibi sorunu var” diye konuştu.

Belediyelerin seçildikten sonra kaynaklarını Kandil’e aktardığını söyleyen Yıldırım, “Sokaklarda çöp dağları, çukur, çamur, susuzluk her türlü perişanlık var. Biz de daha fazla müsaade edemeyiz dedik. Ellerinden aldık, kaynakların dağa gitmesinin önüne geçtik” ifadesini kullandı.

Yıldırım, “Terör örgütlerinin elinden kurtardığımız belediyelere 4 katrilyon yatırım yaptık. Hendek, gözyaşı, kan siyaseti yapanlara Osmanlı tokatı vuracak mısınız?” diye sordu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X