Başkan Aktaş, Karacaali Kampı’nda

Kızı Sıla’nın da eğitim gördüğü Karacaali Gençlik Kampı’nı ziyaret eden Başkan Aktaş, çocuklarla masa tenisi oynayıp, dart ve ok atışlarında hünerlerini sergiledi. Aktaş, gitar çalarak şarkı söyleyen miniklere de eşlik etti.

Başkan Aktaş, Karacaali Kampı’nda

Çocukların sosyalleşme ve hayatla mücadele azmini artırma hedefiyle organize edilen Karacaali Gençlik Kampı, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ağırladı. Gemlik’in Karacaali Mahallesi’nde bulunan kamp merkezine giden Aktaş, çocuklarla birlikte şarkı söyleyip dart ve ok atışlarında tecrübesini ortaya koydu. Kızı Sıla’nın da eğitim gördüğü kampta bir öğrenci ile masa tenisi maçı yapan Aktaş, karşılaşmanın ardından minik rakibini mangala seti ile ödüllendirdi. 

“HEDEFİMİZ SAĞLIKLI BİR GELECEK” 

Çocukların daha güzel yarınlara hazırlanabilmesi adına düzenlenen yaz kamplarını önemsediklerini belirten Aktaş, kamplarda temel afet ve spor eğitimlerinin verildiğini, çeşitli aktivitelerin yapıldığını söyledi.

Gençlere yeni arkadaşlıklar edinme imkanının da sunulduğu kampları sadece yaz aylarında değil yılın her döneminde yapmayı planladıklarını kaydeden Aktaş, “Bir yandan Bursa’yı yaşanabilir kılarken diğer taraftan çocuk ve gençlerimiz için çaba sarf ediyoruz.

Yaz-kış spor okulları, BUSMEK yaz kursları, Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi yaz kampları ve kültür merkezlerimizle beraber yılın 12 ayına yaymayı planladığımız gençlik kamplarımızla birlikte sağlıklı geleceğe katkıda bulunuyoruz” dedi. 

KATILIMCILARA SERTİFİKA  

Gençlik kamplarının bu yıl Kestel-Alaçam ve Gemlik-Karacaali’de yaptıklarını hatırlatan Aktaş, Karacaali Gençlik Kampı’nın her dönem 85 kişi olmak üzere 13 dönemde bin 100 çocuğu ağırlayacağını, Alaçam Gençlik Kampı’nın ise 8 farklı dönemde yaklaşık bin çocuğa ev sahipliği yapacağını vurguladı. Aktaş, ziyaretin ardından çocuklara ‘kampa katılım sertifikası’ takdim etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X