Başkan Ali Ay, OLAY TV’den son noktayı koydu

Olağanüstü kongre söylentilerini yalanlayan Başkan Ay, “Bursaspor’un altını oymak isteyen bir grup var ama onlar beceremeyecekler. 3 yıllığına başkan olarak seçildim. Ben başladığım işi yarım bırakmam” dedi.

Başkan Ali Ay, OLAY TV’den son noktayı koydu

Galatasaray karşılaşmasının ardından OLAY TV’nin canlı yayınına katılan Başkan Ali Ay, “Biz maçı alacağız diye geldik. Rakibin sakatlıkları oldu ama maç 11’e 11 oynanıyor. Ligin başından beri iyi top oynayan bir takımız. Şanssızlıktan, VAR sisteminden dolayı bazı puanları alamadık.

Şu an 16-17 puanımızın olması gerekirdi. Galibiyet alamadığımız için üzüldüm. İstanbul biliyorsunuz sürekli Ozan’dan bahsediyor. Bizde 4 tane var. 21’de ise daha çok isim var. Samet Hocamıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SAKLAYAYIM MI?

Son dönemde sıkça gündeme gelen olağanüstü kongre söylentileriyle ilgili de konuşan Başkan Ay, “Artık çok fazla şey söylemek istemiyorum. Bursaspor’un altını oymak isteyen bir grup var ama onlar beceremeyecekler. Başaramayacaklar.

Ben 3 yıllığına başkan olarak seçildim. Kulübün durumunu düzeltmek için bu onurlu görevi üstlendim. Kongre kararı alacağımız söylentisi külliyen yalan. Ben başladığım işi yarım bırakmam. Ben Bursaspor’un başkanıyım. Mali durumu saklayayım mı, söylemeyeyim mi? Birlik olalım kulübü ayağa kaldıralım diyoruz. Kulüp ayağa kalkarsa hepimiz mutlu olacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X