Başkan Ali Ay’dan ilk açıklama! O isimle anlaştık

Başkan Ali Ay “Bursaspor benim değil. Bursaspor hepimizin. Hepimiz bir ve tek olacağız. Bu takımı beraber en yukarılara taşıyacağız.” diye konuştu.

Başkan Ali Ay’dan ilk açıklama! O isimle anlaştık

Özellikle yerli ve alt yapıdan genç isimlere verdiği şansla tanınan Aybaba’nın bu özelliğinden dolayı Başkan Ali Ay’ın tercih sebebi olduğu belirtildi.

Bursaspor’da güven tazeleyen Başkan Ali Ay, teknik direktör hamlesini bugün yapacak. Genel Kurul öncesi ’28 Mayıs pazartesi günü hocayı açıklayacağım’ diyen Başkan Ay’ın açıklayacağı ismin Samet Aybaba olduğu öğrenildi.

Ali Ay’ın geçen sezon Sivasspor’da görev yapan tecrübeli teknik adamla prensipte anlaştığı belirtildi. Samet Aybaba’nın bugün Bursa’ya gelerek kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

TRABZON’DA İLGİLENDİ

Özellikle yerli ve alt yapıdan genç isimlere verdiği şansla tanınan Aybaba’nın bu özelliğinden dolayı Başkan Ali Ay’ın tercih sebebi olduğu belirtildi. 2007-2008 sezonunda Bursaspor’da görev yapan Samet Aybaba, o dönem yaşadığı sıkıntılardan dolayı ayrılmak zorunda kalmıştı. Sivasspor’da oynattığı futbolla taraflı tarafsız herkesi beğenisini kazanan Aybaba’yla Trabzonspor da bir süre ilgilenmişti.

Rakiplerini geçerek kongreyi kazanan Bursaspor Başkanı Ali Ay, yeni dönemde daha çok çalışacaklarını ve başarılı olacaklarını söyledi. Ali Ay “Artık bundan sonra sen, ben yok. Tek Bursaspor var.

Öncelikle başkan adaylarına teşekkür ediyorum. Bizlerle birlikte kaldılar. Bizim için en önemli şey, birlik ve beraberlik. Eğer bu birlik ve beraberliği yakalarsak önümüzde kimse duramaz.

Diğer adaylarla en geç salı günü beraber oturup onların projelerini alacağız ve her beraber değerlendireceğiz” dedi.

BOZDEMİR’E YAKIŞAN JEST

‘Kazanan Bursaspor olsun’ diyen Ali Ay şöyle konuştu: “Ben bu dönem başkan adayı oldum. Ama Bursaspor benim değil. Bursaspor hepimizin. Hepimiz bir ve tek olacağız.

En yukarılara taşıyacağız. Ahmet kardeşime teşekkür ediyorum. Sayım bitmeden ‘yönetimle loca alacağım’ dedi. Diğer adaylarımdan da bekliyorum.

Eksik olmasınlar. Herkesten destek bekliyorum. Biz daha önce bunları yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Güvene ve istikrara oy verdiler. Yüzünüzü kara çıkarmamaya çalışcağız.”

İdris Sevinç herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yollarında başarılar diliyorum. İyi bir kongre oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X