Başkan Ay, diğer adaylara seslendi: Neden loca almıyorsunuz?

Kemerçeşme ve Çirişhane Mahallelerinde coşkuyla karşılanan Başkan Ay, hatalardan ders aldıkları belirterek ‘Amaçlarının Bursaspor olduğunu söyleyen adayların da zamanında en azından bir loca alarak destek olmalarını beklerdim’ diye konuştu.

Başkan Ay, diğer adaylara seslendi: Neden loca almıyorsunuz?

Bursaspor Başkanı Ali Ay, kongre öncesi yoğun mesaisine devam ediyor. Önceki akşam ilk olarak Kemerçeşme Mahallesinde taraftarlarla biraraya gelen Başkan Ay, gördüğü ilgiden bir hayli memnum kaldı.

Meşaleler ve tezahüratlar arasında ilerleyen Ali Ay, duygulandığını belirterek, ‘Bulunduğum konumun ne kadar onurlu bir konum olduğunu bana bir kez daha gösterdiniz.

Bursasporluluk kötü günde de beraber olabilmektir. İnşallah bundan sonra hep beraber ihtiyaç duyduğumuz birlik beraberliği sağlayarak kötü günleri arkamızda bırakacağız, hep iyi günler göreceğiz’ dedi. 

BİR GÜNLÜK DEĞİL…

Bursaspor’da aidiyetlik duygusu gösterecek futbolcular olması gerektiğini belirten Başkan Ali Ay, alt yapıdan bu duyguya sahip yeni oyuncular yetiştireceklerini söyledi. Ali Ay, kongre sonrası da seçim manifestoları doğrultusunda profesyonel ve yerli bir ekiple başarıyı yakalayacak bir Bursaspor kuracaklarının sözünü verdi.

Bursaspor’un kendisi için öneminden bahseden Ali Ay, şöyle konuştu: ‘Benim için ailem ve Bursaspor her şeyden önce gelir. Bir günlük değil, bir ömürlük Bursasporluyum. Ben başkanlığımdan önce de Bursaspor’a hep destek oldum.’

SON DURAK ÇİRİŞHANE

‘Amaçlarının Bursaspor olduğunu söyleyen adayların da zamanında en azından bir loca alarak Bursaspor’a destek olmalarını beklerdim. En üzüldüğüm şeylerden biri de Türkiye’nin sanayi ve ihracatta en büyük ikinci şehriyiz fakat satılamayan 30 -35 tane locamız var.

Bu büyük camiaya yakışmayan bir durum. Biz hayal satmıyoruz. İçi boş vaatler vermek yerine Bursaspor’un kurtuluşu olacak projeler üretiyoruz.’ Başkan Ali Ay’ın bir sonraki buluşma durağı Çirişhane Gençlik Spor Kulübü oldu. Ali Ay, ‘Herkesin kongreye katılım sağlamasını istiyorum. Ben oylarınıza talibim’ diyerek tüm üyeleri kongreye davet etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X