Başkan Çalışkan: “Yüksek Standartlı Yollar Yapıyoruz”

Karaman Belediyesi, şehrin genelinde yol asfaltlama ve kaldırım düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipl…

Başkan Çalışkan: “Yüksek Standartlı Yollar Yapıyoruz”

Karaman Belediyesi, şehrin genelinde yol asfaltlama ve kaldırım düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehrin genelinde devam ettiği yol ve kaldırım düzenlemesine aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ana cadde ve bulvarlar son derece estetik ve modern bir görünüme kavuşuyor. Çalışmaların tamamlandığı ve vatandaşlar tarafından sıklıkla kullanılan Ahmet Yesevi Caddesi ve Şehit Şahin Mavi Caddesi daha kullanışlı ve modern bir hale geldi.Çalışmalar hakkında bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, “Son derece verimli bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Karaman Belediyesi olarak şehrin genelinde belirli bir program dahilinde cadde ve sokaklarımızda sıcak asfalt uygulamaları ve kaldırım düzenleme çalışmalarına devam ediyoruz. Kendi ürettiğimiz malzemelerle bu cadde ve sokaklara kalitesi yüksek sıcak asfalt uygulaması yapıyoruz. Kullanılamaz ve deforme olmuş kaldırımları standartlara uygun şekilde yeniden düzenliyoruz. Çalışmalarımız neticesinde yol ve kaldırımlarımız yüksek standartlı bir hale geliyor. Hızla modern bir kent görünüme kavuşan Karamanımız için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X