Başkan Demirkol: “Sağlıklı Nesiller Yetiştiriyoruz”

Haliliye Belediyesi Sabiha Özlek Spor Salonu’nda Yaz Spor Okulu öğrencilerini ziyaret eden Başkan Fevzi Demirkol, başarılı ve sağlıklı sporcular yetiş…

Başkan Demirkol: “Sağlıklı Nesiller Yetiştiriyoruz”

Haliliye Belediyesi Sabiha Özlek Spor Salonu’nda Yaz Spor Okulu öğrencilerini ziyaret eden Başkan Fevzi Demirkol, başarılı ve sağlıklı sporcular yetiştireceklerini söyledi. Haliliye Belediyesi 4 farklı branşta açtığı Yaz Spor Okulları’nda, 130’u aşkın öğrenciye eğitim veriyor. Alanlarında uzman olan eğitmenler tarafından Yaz Spor Okulları’na katılan öğrencilere eğitim aldığı branşa özgü taktik ve teknik eğitim alma imkanı sunuluyor. Haliliye Belediyesi Sabiha Özlek Spor Salonu’nda düzenlenen eğitimlere Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Başkan Yardımcısı Osman Uludağ katıldı. Haliliye Belediyesi Sabiha Özlek Spor Salonu’nda incelemelerde bulunan Başkan Demirkol, sporcularla sohbet etti. Çalışmalar hakkında birim müdürlerinden bilgi alan Başkan Demirkol, eğitimleri izleyen ailelerle de görüştü. Basketbol eğitimi alan öğrencilerle konuşan Başkan Demirkol, aralarından milli sporcuların çıktığını görmek istediğini söyledi. ‘ÇALIŞMALAR EĞİTİM DÖNEMİNDE DE DEVAM EDECEK’ İncelemelerin ardından Yaz Spor Okulu ile ilgili bilgi veren Başkan Fevzi Demirkol, ‘’Bugün Haliliye Belediyesi’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden ortaklaşa yapmış olduğu daha doğrusu tamiratını tadilatını onarımını ve güvenliğini bizim sağladığımız bu salonda basketbol çalışan ilerinin iyi sporcuları ile birlikte olduk. Bugün için basket çalışmasını yerinde inceledik. Bun sporcularımızdan bu genç kardeşlerimizden ileride en iyi sporcuların çıkacağı hususunda çalışmalarımız devam edecek ve kendilerinden söz aldık. Bu sporcularımız, sağlıklı bir nesil yetiştirme yolunda Haliliye Belediyesi’nin spor alanlarında yapmış olduğu çalışmalarda birlikte olacağımız arkadaşlar. Bugün sadece basketbol çalışması için burada bulunan çocuklarımızla birlikte olduk. Basketbolun yanında voleybol, masa tenisi, kick boks dalında ve atletizm dalında çalışmamız devam ediyor. Tüm ailelere bize güvendikleri için, çocuklarını gönderdikleri için teşekkür ediyoruz. Bu çalışmalarımız sene içerisinde de devam edecek Cumartesi Pazar günleri basketbol çalışmalarımız voleybol çalışmalarımız devam edecek. Şimdiden gençlere iyi bir öğretim yılı diliyorum’’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X