Başkan Edebali esnafın yanında

İlçe esnafı ile her fırsatta bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İlçe ekonomisini güçlendirmek için esnafımıza nefes aldıracak projelere imza atmaya devam ediyoruz” dedi.

Başkan Edebali esnafın yanında

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Tayyareci Mehmet Ali Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti.

Yıldırım ekonomisinin can damarı olan ilçe esnafının her zaman yanında olduklarını söyleyen Edebali, “İlçemizi toplumun tüm kesimleri ile bir arada kalkındırmak, öncelikli hizmet politikamız arasında yer alıyor. Güçlü Yıldırım’ın yolu güçlü ekonomiden geçiyor. Bu hedefi gerçekleştirmek adına esnafımızın her zaman yanında yer alıyoruz. Belediye bünyesinde hizmet veren ‘Esnaf Masası’ ile çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren yönetim anlayışlarının merkezinde ‘ortak akıl’ olduğunun altını çizen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Şehrimizin her alanda yaşanabilir bir hale gelmesini topyekun kalkınma ile gerçekleştireceğiz. Bu konuda ortak aklın en önemli sac ayaklarından biri olan ilçe esnafımıza büyük bir sorumluluk düşüyor” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X