Başkan Edebali şampiyonları kutladı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, karate ve güreşte birincilikler kazanarak Yıldırım’ın gururu olan gençleri şubat ayı meclis toplantısında ağırladı.

Başkan Edebali şampiyonları kutladı

Yıldırım’da amatör sporlara büyük bir destek veren Başkan İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü sporcularından Karate Şampiyonası’nda birinci olan Abdullah Mingsar, Güreş İl Şampiyonası’nda birincilikler kazanan Ümmet Tunç, Eren Akdeniz, Alperen Özdemir, Enes Acerer, Himmet Akşit ve sporcuların ailelerini şubat ayı meclis toplantısında tebrik etti. Şampiyon sporcular ve ailelerine hediyeler veren Başkan Edebali, “Yıldırım Belediyespor, 11 branşta 1417 sporcuyla amatör branşlarda mücadele veriyor. Spor şehri ‘Yeni Yıldırım’ hedefiyle amatör spor kulüplerimize güçlü bir destek veriyoruz. Genç nüfusumuzla birlikte Yıldırım’ı sporun ve sporcunun şehri haline getireceğiz” diye konuştu.

Yıldırım’ı sporda marka şehir konumuna getirmek adına gayret gösterdiklerinin altını çizen Başkan Edebali, “Yeni Yıldırım’da spor en önemli sosyal faaliyet alanlarından biri olacak. Spor yatırımlarına da ara vermeden devam edeceğiz. Ankara Yolu üzerinde içerisinde birçok branşta eğitim verecek dev bir spor kampusu yapıyoruz. Geleceğimizi teminat altına alacak güçlü nesilleri yetiştirmek ve ilçemizden şampiyonlar çıkartmak için amatör spor kulüplerine desteğimiz sürecektir” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X