Başkan Edebali’den hizmete kalite vurgusu

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bürokratlarıyla düzenlediği toplantıda vatandaş odaklı ve yüksek kaliteli hizmet anlayışının önemine vurgu yaptı.

Başkan Edebali’den hizmete kalite vurgusu

İdeal Şehir Yeni Yıldırım anlayışını 9 aylık görev süresince halka ulaştırmayı başaran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ‘Yönetim Gözden Geçirme’ toplantısında bürokratlarından halka daha kaliteli hizmet sunmak için çok çalışmalarını istedi. Başkan Edebali, “24 saat görev başında olacağız. Bunun için de öncelikli olarak sizlerden istediğimiz uyum ve koordineli çalışmanızdır. İkinci önemli konu ise çok çalışırken şeffaf olmaktır. En önemli referansımız ise halkımızdır. En sıkı ve dikkatli olmamız gereken konu vatandaşımızın memnuniyetidir” diye konuştu.

Personel performansının ortak başarıya önemli katkılar sağlayacağına dikkat çeken Başkan Edebali, vatandaşa hizmet eden personelin moral ve motivasyonunun, duyduğu heyecanın yüksek olması gerektiğine dikkat çekti.

“YILDIRIM’IN ÖTELENMEYECEK SORUNLARI VAR”

Yıldırım’ın hak ettiği değere yeniden kavuşmasının önemini altını çizen Başkan Edebali, ilçede ötelenmeyecek sorunlar bulunduğunu, özellikle şehircilik konusunda el ele vererek büyük başarılara imza atmak istediklerini kaydetti. Edebali, “Yıldırım olarak 700 binlik nüfusuyla büyük bir aileyiz. Belediyemiz de bu ailenin en önemli parçasıdır. Yıldırımlıların en iyi hizmeti alması için var gücümüzle çalışacağız. Yıldırımlıların iyi bir geleceğe ihtiyacı var. Gecemiz gündüzümüz vatandaşlarımızın daha iyi yaşamaları içindir. Belediye olarak beklentileri karşılayacak, iz bırakacak hizmetlere imza atmalıyız. Bunları başaracak güçteyiz. Unutmayalım ki, biz mutlu olursak Yıldırımlılar mutlu olur” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X