Başkan Kanar göreve başladı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, mazbatasını aldıktan sonra eski Başkan Sadi Kurtulan’dan görevi devraldı. 

Başkan Kanar göreve başladı

Törene; AK Parti  Milletvekili Mustafa Esgin, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Sayılgan, Parti İlçe Başkanı Murat Hallaçoğlu, MHP İlçe Başkanı Nebih Algan, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 

Yeni görevine Adnan Menderes Meydanı’nda kurban keserek başlayan Mustafakemalpaşa’nın 46. Belediye Başkanı Mehmet Kanar, başkanlık odasında yapılan devir teslim töreninde hizmet çıtasını yükselteceklerini söyledi. Değişim ve dönüşümün hayatın her aşamasında var olduğunu dile getiren Başkan Kanar, “Hizmet çıtasını yüksek bir noktadan alıyoruz ve inşallah 5 yıl sonra bu çıtayı hep birlikte daha ileriye taşımız olacağız. Yeni dönemde kadrolarımızla Mustafakemalpaşa’ya çağ atlatacağız. Seçim sürecinde bana ve ekibime destek veren teşkilatımıza, İl Başkanımız Ayhan Salman’a, Bursa Milletvekillerimiz Hakan Çavuşoğlu ve Mustafa Esgin’e teşekkür ediyorum” dedi. 

2009-2019 yılları arasında 2 dönem Belediye Başkanlığı görevi yapan Sadi Kurtulan ise Mustafakemalpaşa’da AK belediyeciliğin bu dönemde Mehmet Kanar liderliğinde süreceğini kaydetti.  Törenin ardından Belediye Başkanı Mehmet Kanar tebrikleri kabul etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X