Başkan Karaosmanoğlu, Dünya Şampiyonlarını Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İspanya’da Dünya Şampiyonu olan Sualtı Hokey Milli Takımı oyuncularını misafir etti. Ko…

Başkan Karaosmanoğlu, Dünya Şampiyonlarını Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İspanya’da Dünya Şampiyonu olan Sualtı Hokey Milli Takımı oyuncularını misafir etti. Kocaeli’de mücadele veren ve 6-15 Ağustos İspanya’da dünya şampiyonu olan Denizyıldızları Sualtı Hokey Takımı oyuncular ve kulüp başkanı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Kulüp başkanı Celal Kavaz’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan ve elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, “Milli takım düzeyinde elde ettiğiniz başarıdan dolayı sizleri kutlarım. İlimizden çıkan sporcularımızın bizleri yurt dışında temsil etmesi ve bu seviyede başarıya ulaşması bizlere ayrıca gurur vermiştir. Güç ve dayanaklılığa bağlı olan bu sporda sizlerin elde ettiği başarı gençlerimize ilham kaynağı olsun. Başarıyı isteyince ve inanınca birazda gayret gösterince arzu edilen sonuç yakalanıyor. Sizin elde ettiğiniz bu başarı sadece bu sporu yapan değil diğer branşlardaki arkadaşlarınızın da uluslar arası turnuvalara bakış açısını değiştirecektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X