Başkan Kurtulan’a EVSAD ziyareti

Türkiye Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Derneği (EVSAD) Bursa Şubesi tarafından Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a nezaket ziyaretinde bulunuldu. 

Başkan Kurtulan’a EVSAD ziyareti

Ziyarete, EVSAD Bursa Şubesi Başkanı Figen Akan, Mustafakemalpaşa Sağlık Müdürü Fehime Esra Asutay, yardımsever dernek üyeleri ve sağlık memurları katıldı.

EVSAD’ın Mustafakemalpaşa’da yürüttüğü çalışmaların masaya yatırıldığı ziyarette konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ihtiyaç sahibi hastalara evlerinde verilen sağlık hizmetinin önemine değindi. Başkan Kurtulan, ‘ İnsan sağlığı gibi birinci derecede önemli olan hizmetleri bizlerde sosyal belediyecilik anlayışımız çerçevesinde destekliyoruz. EVSAD’la etkili bir koordinasyon kurarak Mustafakemalpaşa’da sağlık hizmetlerinin vatandaşımızın ayağına kadar gitmesine destek oluyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

EVSAD Bursa Şubesi Başkanı Figen Akan ise derneğin sağlık hizmetlerinin sosyal ayağını oluşturduğunu belirterek Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X