Başkan Kurtulan’dan Masatlı’ya veda ziyareti

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa’da 3 yıl görev yaptıktan sonra Ardahan’a vali olarak atanan ve önümüzdeki günlerde yeni görev yerine gidecek olan Kaymakam Mustafa Masatlı’yı makamında ziyaret etti. 

Başkan Kurtulan’dan Masatlı’ya veda ziyareti

Mustafakemalpaşa’ya yaptığı hizmetlerden dolayı Masatlı’ya teşekkür ederek yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Sadi Kurtulan, ‘ Gerek vatandaşlarımızla gerekse de bizlerle kurduğu iletişimle şehrimize değer katarak hoş bir seda bırakan kaymakamımızın Ardahan’da da başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum’ dedi.

Kaymakam Mustafa Masatlı ise Mustafakemalpaşa’dan güzel anılar ve dostluklarla ayrılacağını belirtti. Masatlı, “Verimli faaliyetlerle dolu üç yıl geçirdik. Görevimiz süresince her kesimden insanımıza dokunduk, enerjimizi faydalı çalışmalar için harcadık. Kaymakam olarak son görev yerim olan Mustafakemalpaşa benim için hep özel kalacak. Bütün Mustafakemalpaşalılara görevimize devam edeceğimiz yerde de kapılarımız hep açık olacaktır. Belediye Başkanımıza nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X