Başkan Kutlu’dan Gaziler Günü Mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kutlu, 19 Eylül Gaziler Gününün 94. yıldönümü dolayısıyla…

Başkan Kutlu’dan Gaziler Günü Mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kutlu, 19 Eylül Gaziler Gününün 94. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Cumhuriyetimizin temellerinin atılması, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri mücadelelerle gerçekleşmiştir” dedi. Türkiye’nin tarihi boyunca birçok önemli kahramanlığa imza attığını da sözlerine ekleyerek mesajına devam eden Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, “Tarihi boyunca içeriden ve dışarıdan birçok şer odaklarla mücadele etmek zorunda kalan milletimiz, Şehit ve Gazilerimizin ortaya koydukları kahramanlıklar ile bugün şanlı bayrağımız altında özgürce yaşamaktadır. Bundan dolayı, bugüne kadar verdiği kahramanca mücadelelerin bilinciyle, ülkemizin isimsiz kahramanları olan Şehit ve Gazilerimizi sevgi, saygı, minnet ve şükranla yâd ediyoruz. Vatan için canlarını ortaya koyan Gazilerimizi, saygı duymak ve değerli kişiliklerine yaraşır imkanlar altında yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak, ihtiyaçlarını karşılamak toplumsal sorumluluğumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal’e İstiklal mücadelesindeki büyük gayretlerinden dolayı ‘Mareşal ve Gazi’ unvanı verilişinin yıl dönümünü ve Gaziler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, tüm gazilerimize minnet, şükran ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X