Başkan Toltar Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Eylül ayı meclis toplantısında gündeme getirerek oy birliğiyle meclis kararı aldırdığı başarılı sporculara, düze…

Başkan Toltar Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Eylül ayı meclis toplantısında gündeme getirerek oy birliğiyle meclis kararı aldırdığı başarılı sporculara, düzenlediği sade bir törenle ödüllerini verdi. Dilovası Belediye Spor Okulu öğrencileri de her türlü imkan ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Ali Toltar’a birincilik kupalarından birini hediye ettiler. Dilovası Belediyesi Spor Okulu Uzak Doğu ve WUSHU dalında spor yapan öğrenciler, geçtiğimiz ay Derince Kapalı Spor Salonunda Kocaeli Wushu İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Kocaeli Kulüpler arası WUSHU şampiyonasına altı kulüp katılmış, Dilovası Belediye Sporcular tüm dallardaki birincilikleri elde ederek büyük bir başarıya imza atmışlardı. Şampiyonaya katılan tüm sporcular dereceye girerek takımlarının birinci gelmesini sağlamışlardı. Belediye Başkanı Ali Toltar’ı belediyedeki makamında ziyaret eden Dilovası Belediyesi Uzakdoğu Sporları ve Wushu Kick Box Okulu öğrencileri, Belediye Başkanı Ali Toltar’a şampiyonaya giden yolda verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Ali Toltar, başarılı sporcuları ve takım Antrenörü Hasan Yıldızı kabul etti ve Altın Takarak Ödüllendirdi. Başkan Toltar, “Çocuklarımızın sportif etkinliklerdeki bu gibi başarıları bizleri çok memnun ediyor. Belediye Spor Okulu öğrencilerimizin, başarıları bizi mutlu etmektedir. Belediye Meclisimizinde aldığı kararla bu yavrularımızı ödüllendirerek başarıya teşvik ediyoruz. Yavrularımızın sportif ve kültürel faaliyetlerle ilgilenmeleri bizler için çok önemli ve bunun için teşvik amacıyla belediyemizin destekleri devam ediyor, bundan sonra da devam edecektir. Takım hocası Hasan Yıldız’a ve başarıları ile göğsümüzü kabartan yavrularımıza gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Düzenlenen ödül törenine Dilovası Belediyespor Başkanı Recep Laç ve meclis üyesi Cemil Daşdemir de katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X