Başkan Türkyılmaz yeni yardımcısı belirledi

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yeni dönemin başkan yardımcılarını belirledi.

Başkan Türkyılmaz yeni yardımcısı belirledi

Sevinç Şenşekerci ve Hakan Karademir’in başkan yardımcılığı görevi sürerken, Başkan Türkyılmaz Fen İşleri Müdürü Nisa Kartaltepe’yi de Başkan Yardımcısı olarak görevlendirdi. Kartaltepe, aynı zamanda Fen İşleri Müdürlüğü görevini de vekaleten sürdürecek.

Büyük bir özveri ve başarıyla yerine getirmiş olduğu çalışmalardan dolayı Kartaltepe’yi tebrik eden Başkan Türkyılmaz, “Göreve geldiğimizde hep birlikte söz verdik. Mudanya’yı birlikte yönetmeye ve birlikte üretmeye devam edeceğiz. Mudanya, bilimin öncülüğünde geleceğe taşınacak.

Temiz, dürüst ve ahlaklı belediyecilik anlayışımızla hep daha iyisini yapacağız. Çalışanlarımızın gayreti ve emeği, hemşerilerimin de katılımıyla yarınların Mudanya’sını hep beraber şekillendireceğiz” diye konuştu. Başkan Yardımcısı Nisa Kartaltepe de, Başkan Türkyılmaz’a teşekkür ederek, kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X