Başkan Üzülmez, Kartepe Belediyespor’un Maçını İzledi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Belediyespor ile Çınarlıspor arasında oynanan maçı izledi. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzül…

Başkan Üzülmez, Kartepe Belediyespor’un Maçını İzledi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Belediyespor ile Çınarlıspor arasında oynanan maçı izledi. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Amatör Süper Lig B Grubunda mücadele eden Kartepe Belediyespor ile Çınarlıspor arasında oynanan maçı izledi. Maçtan galibiyetle ayrılan Kartepe Belediyespor’un 3 golüne imza atan Ömer Altıntaş’ı da kutlayan Başkan Üzülmez, “Kartepe’yi sporda da bir marka yapmak spor turizmini geliştirmek için spor politikalarında önceliği insana, gençliğimize vermekteyiz. Bizler, Kartepe’deki sportif başarıları için gerekli alt yapı konusunda gençlerimize ve çocuklarımıza tesisler kazandırırken sizler de fair play ruhu ile yapacağınız mücadeleler ile sezon sonunda kupalarla buna katkı vermeye devam edeceksiniz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X