Başkan Yılmaz’dan kan bağışına destek 

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve belediye çalışanları Kızılay’ın ‘Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır’ sloganı ile başlattığı kan bağışı kampanyasına destek oldu.

Başkan Yılmaz’dan kan bağışına destek 

Türk Kızılayı Bursa Şubesi Kan Alma Birimi ile yürütülen iş birliği kapsamında, Başkan Oktay Yılmaz ve belediye çalışanları, belediye ana hizmet binasında kurulan kan bağışı alanında kan verdi. Kan bağışının düşük olduğu yaz aylarında vatandaşları kan bağışına teşvik etmek adına sosyal sorumluluk kampanyasına imza attıklarını vurgulayan Başkan Yılmaz, kan bağışının yanısıra Kızılay Yıldırım Şubesi’ne yer tahsisi yaparak desteklerini sürdüreceklerini söyledi. Yılmaz, “Kan vermelerine engel olacak sağlık problemi bulunmayan 18 ve 60 yaş arasındaki tüm vatandaşlarımızı kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum. Bizler de hem Kızılay’a kan bağışı noktasında destek oluyoruz hem de, Kızılay’ın ilçemizdeki hizmetlerini artırması ve vatandaşlarımızın da Kızılay’a rahatlıkla ulaşması için kısa süre içerisinde, Kızılay Yıldırım Şubemiz için de yer tahsisinde bulunacağız” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X