Başkan’dan indirim sürprizi

Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan bin 400 konutun 2. etabında tamamlanan 130 dairesi için kura çekimi gerçekleştirildi.

Başkan’dan indirim sürprizi

Gemlik Belediyesi tarafından deniz, İznik gölü ve Uludağ manzaralı Cihatlı Mahallesi’ne yapılan bin 400 konutluk proje kapsamında tamamlanan 130 dairenin kurası noter huzurunda Gemlik Spor Salonu’nda gerçekleşen kura çekiminde, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın 950 TL’den başlayan taksit fiyatlarını enflasyonla mücadele kapsamında 687 TL’ye indirmesi büyük sevinç yaşattı. Programa AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

“DOĞRU PROJE ÜRETTİK”…

Kura çekiminde konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bin 400 konutun peyderpey yapımını başlandığını belirterek, “Evlerimiz tamamlandıkça kuralarımızı çekiyoruz. Bu kurada ev sahibi olmayan vatandaşlarımız da diğer kurada otomatikman katılarak şanslarını denemiş olacaklar. Cihatlı Mahallesi deniz manzaralı bir bölge, İznik gölü, Uludağ eteklerini görüyor. Havası çok temiz, manzarası çok güzel.

Sağlık ocağı, okulu, camisi ile büyük bir kompleks inşa ettik. Tamamı Gemlik Belediyesi’nin yaptığı bir yerleşim yeri oldu. Tamamı bin 400 konut olacak. Orta büyüklükte bir ilçeyi Gemlik Belediyesi olarak inşa etmenin gururunu yaşıyoruz. Gemlik Belediyesi her zaman ilkleri yapmıştır. Gönüllük esasına göre bu kentsel dönüşüm gerçekleştirildi. Herkesin burada yaşamayı arzu ettiği bir bölgemiz. Doğru proje ürettik. Bursa’da kendi imkanlarıyla bu projeyi yapan tek, Türkiye’de de ender belediyelerden birisiyiz” diye konuştu. 

“BİRAZ ISRAR ETSEK BEDAVA OLACAK”

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, “Kıymetli kardeşlerimizin bu sevincine hep birlikte ortak olduk. Gemlik Belediye başkanımızın bir müjdesini daha duyduk. 950 TL’lik taksitler 687 liraya düştü. Eğer biraz ısrar etsek bedava olacak” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X