Başkanlardan YIL-MEK standına ziyaret

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte, Bayrak Alanı’ndaki YIL-MEK stantlarını ziyaret etti.

Başkanlardan YIL-MEK standına ziyaret

Yıldırım Belediyesi, YIL-MEK kursiyerlerinin el emeği göz nuru eserlerini, El Emeği Ürünler Çarşısı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Oktay Yılmaz, MHP Bursa Milletvekili Adayı Tevfik Topçu ve MHP Yıldırım İlçe Başkanı Serkan Aydemir ile YIL-MEK kursiyerlerinin birbirinden özel eserlerini sergilediği El Emeği Çarşısı’nı gezdi. Konuklarıyla çarşıyı gezen ve kursiyerlerle sohbet eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, “3 kıtada hüküm süren kadim bir medeniyetin filizlendiği topraklarda rahmet ve bereket iklimi Ramazan’ı idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayrak Meydanı’nda oluşturduğumuz Ramazan Sokağı’mızdaki El Emeği Ürünler Çarşımızda YIL-MEK bünyesinde eğitim gören kursiyerlerimiz kültürümüze ait olan, taklit olmayan ve geleneksel el sanatlarımızı burada sergiliyor” dedi.

YIL-MEK’E TAKDİR

Yıldırımlılarla bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, “Kadim medeniyetimizden miras kalan, benzersiz güzelliklerle bezeli şehrimiz Bursa’nın kültür mozaiği ilçesi Yıldırım’da, Yıldırımlılarla buluşmaktan dolayı mutluluk duyduk.

Başkanımız İsmail Hakkı Edebali’nin ve mesai arkadaşlarının gayretleriyle Ramazan ayının manevi ikliminin Yıldırım’da en iyi şekilde hissedildiğini görüyoruz. YIL-MEK kursiyerleri takdire değer eserler ortaya koymuş. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi. 

‘YILDIRIM HAKKINI ALACAK’

Büyükşehir olarak Yıldırım’ın geleceğe hazırlanması adına Başkan İsmail Hakkı Edebali ile birlikte önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Alinur Aktaş ise, “Yıldırım tarihi ve doğal değerleri, ülkemizin her ilinden, Balkanlardan, Kafkaslardan insanları bünyesinde barındıran kıymetli bir ilçemiz.

Biz de Yıldırım’ın hak ettiği değeri kazanması için Başkanımız İsmail Hakkı Edebali ile birlikte çalışmalar yürütüyoruz. Yıldırımlıların mutluluğu tüm Bursa’nın mutluluğu için önem arz ediyor” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X