Başöğretmen’i Ali Osman sırtladı!

Genç oyuncunun 5 gol attığı maçta Bağöğretmen Ortaokulu, Hoca İlyas Ortaokulu’nu farklı yendi.

Başöğretmen’i Ali Osman sırtladı!

TOLGA ÖZTAŞ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Ortaokullararası Erkekler 1. Küme Futbol B Grubu’nda oynanan 2. hafta karşılaşmasında Başöğretmen Ortaokulu, Hoca İlyas Ortaokulu’nu 5-1 mağlup etti. Sarı siyahlılarda maça damgasını vuran isim olan Ali Osman, ilk yarıda 3 kez fileleri sarsarken, Hoca İlyas’tan Bünyamin’in golü devrenin skorunu ortaya çıkardı: 3-1

DURMAK BİLMEDİ!

Karşılaşmanın ikinci yarısında da Ali Osman’ın gol şovu devam etti. Genç krampon, 25. dakikada attığı güzel golle maçta skoru 4-1’e taşıdı. Atıcılar-1B Sahası’nda oynanan mücadelenin 29. dakikasında Ali Osman bir gol daha kaydederek maçın sonucunu tayin etti: 5-1. Bu sonuçla turu garantileyen Başöğretmen Ortaokulu, grup liderliği için 19 Ocak Pazartesi günü Yıldırım Şehit Piyade Er Rahim Keskin Ortaokulu ile kozlarını paylaşacak.

SAHA: Atıcılar-1B

HAKEM: Tarcan Otlan (***)

GOLLER: Dk.2-8-15-25-29 Ali Osman (Başöğretmen), Dk.11 Bünyamin (Hoca İlyas)

BAŞÖĞRETMEN ORTAOKULU: Abdulsamet (**), Ahmet (**), Emirhan (**), Gürkan (**), Emir (**), Enes (***), Muhammed (**), Ali Osman (****)

HOCA İLYAS ORTAOKULU: Numan (*), Ömer (*), İbrahim (*), Bünyamin (**), Görkem (*), Emre (*), Şadi (*), Cihan (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X