Batalla: ‘Kendimi suçlu hissediyorum’

Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla, Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada, ‘Taraftarların sevgisine layık olmaya çalıştığını dile getiren Arjantinli yıldız, “Maçın belli bölümlerinde takımın bir kısmıyla ilgili ıslıkların, bir k

Batalla: ‘Kendimi suçlu hissediyorum’

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaşan Bursaspor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Batalla, “Mağlubiyet için hepimiz çok üzgünüz. İlk yarı ile ikinci yarı arasında çok belirgin bir fark vardı. Bizim üstüne gitmemiz gereken bir konu bu. Yapabiliyoruz ama bazı bölümlerde yapmadığımız da ortaya çıkıyor. Bunun üstüne düşmemiz gerekiyor. Mağlubiyet için üzgünüz. Kadromuz iyi. Burada olan herkes Bursaspor armasının hakkını vermeye çalışıyor. Elinden geleni yapıyor. O armayı savunmaya çalışıyor. Sadece bir yenilgi aldık bugün. Tabi ki üzüleceğiz, canımız yansın ki maçın ilk yarısı ve Adanaspor maçındaki oyunumuzu düşünelim, bu konulara kafa yoralım. Acı çekmemiz bu açıdan önemli. Bir yandan da kafamızı dik tutup, çalışmamıza devam etmemiz gerekiyor. 32 maç daha var. Eminim ki şapkayı önümüze koyup düşünürsek güzel günleri yakalamak bir o kadar kolay olacak” dedi.

Maçlara iyi başlamalarının gerektiğini ifade eden Batalla, “Bizim karşı taraf gol attığında aklımız başımıza gelecekse işler her zaman çok zor olur bizim için. Golü bulduklarında onların da öz güveni yükseliyor” diye konuştu.

“Kendimi suçlu hissediyorum”

Taraftarların sevgisine layık olmaya çalıştığını dile getiren Arjantinli yıldız, “Maçın belli bölümlerinde takımın bir kısmıyla ilgili ıslıkların, bir kısmıyla ilgili de alkışların olması bu tarz işler bana garip geliyor. Kendimi suçlu hissediyorum. Biz bir takımız. Kazanırken de beraber kazanıyoruz, kaybederken de beraber kaybediyoruz” dedi.

“Kolay bir kulüp değil burası”

Zamana ihtiyacı olduklarını dile getiren Batalla, sözlerini şöyle tamamladı:

“Kolay bir kulüp değil burası. Gelen oyuncuların buradaki baskıya alışmaları zaman alabiliyor. Takımdaki bütün arkadaşlarımızın bu başarıyı yakalayacağına inanıyorum. Buradaki baskıya alışmaları zaman alacak. Önümüzde zaman var.”

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X