Bavuldan çıplak cesedi çıkan Rus fenomenin, sevgilisinden kan donduran itiraf

Rusya’da, sevgilisi tarafından öldürüldükten sonra, cesedi çıplak halde bavula konulan 24 yaşındaki fenomen Ekaterina Semochkina’nın cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı.

Bavuldan çıplak cesedi çıkan Rus fenomenin, sevgilisinden kan donduran itiraf

Polis tarafından kıskıvrak yakalanan katil sevgili, korkunç cinayeti “Yataktaki performansımı eleştirdiği için öldürdüm.” diyerek savundu. 24 yaşındaki Rus Instagram fenomeni Ekaterina Semochkina’nın, 33 yaşındaki sevgilisi Maxim Gareyev, kendisinin yatak performansını eleştirdiği ve hakaret ettiği için Ekaterina’yı öldürdüğünü itiraf etti.

Gareyev’in iddialarına göre, Semochkina, kendisine defalarca hakaret etmiş, bununla da yetinmeyerek Gareyev’in yatak performansının, çok çirkin ve düzeltilemez olduğunu söylemişti.

Gareyev, “Cinsel performansından, yüzümün görüntüsüne, maddi durumuma kadar her konuda hakaret etti. Dayanamadım…” dedi.

Korkunç cinayetin detaylarını anlatan Gareyev, sevgilisini göğsünden ve boynundan en az 5 kez bıçakladığını da itiraf etti.

Yaptıklarına pişman olduğunu söyleyen adam, soruşturmaya yardım edeceğini söyledi.

Kan donduran cinayet, Ekaterina Semochkina’nın anne ve babasının Moskova’daki dairesine gelmesiyle ortaya çıktı. Evin içinde bir bavul fark eden anne ve babası açtıklarında korkunç manzarayla karşılaştı.

24 yaşındaki kızları Semochkina’nın elleri ve ayakları bağlanmış, bavulun içine tıkılmıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri dahil herkes karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu.

Semochkina’nın arkadaşları ise Gareyev’in çok kıskanç olduğunu ifade ederek, maddi durumunun kötüleşmesinin ardından ikilinin arasının bozulduğunu söyledi.

Gareyev, kendisiyle birlikte olmak için buluştuğunu söyleyerek, “Bir süredir başka biriyle de görüşüyordu. Bu kişinin 52 yaşında olduğunu söyledi. Birlikte Hollanda’ya gideceklerdi” dedi.

Polise teslim olan 33 yaşındaki IT uzmanı, detaylı bir şekilde sorgulandı. Öte yandan genç kadının 52 yaşında olduğu iddia edilen sevgilisi de araştırılıyor. Her ne kadar Instagram fenomeni olsa da Ekaterina Semochkina’nın asıl eğitimi tıp üzerine. Genç kadın, dermatolog ve cinsel sağlık pratisyeni diplomasına sahip.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X