Bayern Münih bildiğiniz gibi

Almanya Birinci Futbol Ligi’nin (Bundesliga) 17. haftanın açılış maçında Bayern Münih, deplasmanda Mainz 05’i, 2-1 mağlup etti.

Bayern Münih bildiğiniz gibi

Coface Arena’da oynanan ve 34 bin seyircinin izlediği karşılaşmada Mainz 05 takımı, Elkin Soto’nun 21. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 24. dakikasında Bastian Schweinsteiger serbest vuruştan topu filelere gönderdi ve Bayern Münih 1-1’lik eşitliği yakaladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı. 

 

Mainz 05’in de önemli gol pozisyonları yakalamasına rağmen konuk ekip 90. dakikada Arjen Robben’in attığı golle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Karşılaşmada ev sahibi takımda 87 dakika sahada kalan Yunus Mallı, bulduğu gol pozisyonlarıyla ve gösterdiği performansla göz doldurdu.

Mainz 05, üst üste 9 maçtan da galibiyet alamayarak 18 puan ve maç fazlasıyla 11. sırada yer aldı. 

Bayern Münih ise puanını 45’e çıkartarak liderliğini sürdürdü. Sezonun ilk yarısında mağlubiyeti olmayan Bavyera ekibi, kalesinde sadece 4 gol görerek yeni bir rekora imza attı. 

Bundesliga’da 17. hafta karşılaşmaları yarın oynanacak  6 maç ile devam edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X