BBP Genel Başkan Yardımcısı  Alfatlı’dan Aktaş’a ziyaret   

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Büyük Şehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. 

BBP Genel Başkan Yardımcısı  Alfatlı’dan Aktaş’a ziyaret   

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın makamında gerçekleşen ziyarette; BBP Genel Başkanı Alfatlı’ya, MKYK Üyesi Salih Uçak, İl Başkanı Mehmet Gebeş, Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. BBP Genel Başkan Yardımcı sıfatı ile ilk ziyareti Alinur Aktaş’a yaptığını belirten Alfatlı, “Yaptığınız çalışmalardan dolayı sizi kutluyor ve başarılar diliyoruz. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de selamlarını iletiyoruz. BBP; kuruluş ve misyonu gereği, ilk günden bu yana, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu önderliğinde ülkemizin birlik ve beraberliği noktasında üstüne düşeni hakkıyla yerine getirmiştir. Bundan sonra da yerine getirmeye devam edecektir” dedi 
 
Ziyaretten duyduğu memniyeti dile getiren Başkan Aktaş da, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı ve teşkilatına başarılar diledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X