Bebekleriyle cezaevine girdiler

Bursa’da narkotik polisinin Bonzai satıcılarına yönelik şafak operasyonunda gözaltına alınan 37 kişiden 31’i tutuklandı. Tutuklananlar arasında bulunan 16 kadından 4’ü kucaklarında bebekleriyle cezaevine girdi.

Bebekleriyle cezaevine girdiler
Edinilen bilgiye göre Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde uyuşturucu madde satıldığı bilgisine ulaştı. 6 ay süren teknik takibin ardından bu sabah 05.40 sıralarında operasyona start verildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü, Osmangazi ve Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden oluşan 311 personel, 50 motorize ekip ile uyuşturucu ve madde ticareti yapan sokak satıcılarına operasyon düzenlendi.

Operasyon neticesinde 57 farklı delillendirme yapılan 42 şüpheliden 37’si gözaltına alındı. Gözaltına alınan 37 kişiden 31’inin tutuklandığı öğrenildi.

Bu kişilerin 16 tanesinin kadın olduğu, tutuklanan 4 kadının ise bebekleri ile birlikte cezaevine gönderildiği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X