Belediyeden bayrak dağıtımı

Mudanya Belediyesi tarafından hazırlanan binlerce Türk Bayrağı ilçe sakinlerine dağıtılmaya başlandı.

Belediyeden bayrak dağıtımı

Mudanya’nın her penceresini, her balkonunu ve her yerini  al bayraklarla donatacaklarını vurgulayan Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz provokasyona gelinmemesi gerektiğini ifade ederek, “Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde, Mudanya Belediyesi olarak büyük hassasiyet gösterdiğimizi, Mudanyalı hemşehrilerimize dağıttığımız binlerce Türk Bayrağı ile bir kez daha vurgulamak istedik” dedi.

Karacabey Belediyesi de, yaşanan terör olayları nedeniyle esnafa ve vatandaşlara bayrak dağıttı. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Hain terör örgütünün saldırıları sonucu onlarca kahraman evladımızı şehit verdik. Yaşanan bu olaylar hepimizi derinden üzmüştür. Ülkemizin geçtiği bu hassas dönemde pazar yerimizi ve Karacabeyimizi Ay Yıldızlı Türk Bayraklarımız’la süsleyerek, birlik ve beraberliğimize gölge düşürmek isteyenlere bir mesaj veriyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X