BelGem’de yeni dönem başladı

Gemlik Belediyesi’nin üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere sunduğu, sosyal ve kültürel faaliyetler ile birlikte öğrencilerin sınavlara hazırlanmasında olumlu sonuçlar almasını sağlayacak (BelGem), 400 öğrencisi ile 2018-2019 eğitimlerine başladı.

BelGem’de yeni dönem başladı

Üniversiteye hazırlanan gençlere, sayısal, sözel ve eşit ağırlık alanlarındaki tüm derslerin ücretsiz olarak verildiği BelGem’de, öğrencilere ayrıca birebir eğitim danışmanlığı ile psikolojik rehberlik danışmanlığı desteği de verildiği belirtildi. Gençlik merkezinde spor, kültür ve edebiyat etkinlikleri ile birlikte turnuvalar, münazaralar ve çeşitli alanlarda kişisel gelişim eğitimlerinin de düzenlendiği kaydedildi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gemlik Belediyesi olarak gençlerimizin eğitimine ve gelişimine katkı sunmak gibi bir sorumluluğumuz var. Akademisyenlerimiz ve ülke çapında tanınmış işinin ehli kişileri söyleşi ve konferans gibi etkinliklerle gençlerimizi bir araya getirerek, geleceği inşa eden nesillerin yetişmesine katkı sağlıyoruz. Amacımız tüm Gemlikli gençlerimizin sosyal ve bireysel gelişimlerine katkı sağlamak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X