Ben neden pop yapmayayım?

Dün akşam yeni yayın döneminin ilk programıyla Olay TV’de ekrana gelen Türkü Diyenler’e konuk olan ünlü TSM sanatçısı Aslı Hünel, artık popçu olduğunu açıkladı.

Ben neden pop yapmayayım?

Emre Akdemir

TARKAN DA TSM SANATÇISI…

Güzel sanatçı Aslı Hünel, Hasan Basri’nin hazırlayıp sunduğu Türkü Diyenler’e konuk olduğu program öncesi Olay Çekirge’ye samimi açıklamalarda bulundu. Pop müzik yapmaya karar verdiğini söyleyen Hünel, ‘Sanat müziği ile yoğrulmuş bir gırtlak, pop müziği söylerken çok daha duygulu ve farklı yorumladığını düşünüyorum. Bunun en büyük örneği de Tarkan’dır. O yüzden benim eğitimini aldığım, ruhumda, kalbimde hissettiğim o nağmeleri popla yaptığımda ortaya başka bir sentez, iş çıkacağını düşünüyorum’ dedi.

SİNAN AKÇIL’DAN ŞARKI ALACAK

Yeni pop maksi single’nı 2 ay içinde çıkarmayı planladığını belirten Aslı Hünel, Sinan Akçıl’dan da şarkı almayı düşündüğünü dile getirdi. Hünel, ‘Yeni çalışmam için inanılmaz heyecanlıyım. Umarım yeni şarkılarımı severler. Ben de daha çok yüreklenir, daha çok üretmeye başlarım’ dedi. Öte yandan kısa süre önce Savaş Yurtsever’le dünya evine giren Hünel, “Kalbimin yarısı o diyebilirim. Beni tamamlayan bir insan oldu’ sözleriyle duygularını dile getirdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X