‘Ben sustukça herkes konuşuyor’

Oyuncu Maral Büyüksaraç, hiçbir zaman dağınık bir yaşamı olmadığını anlatırken, “Konuşarak kendimi ifade etmek beni zehirliyor. Ama benim konuşmamam, herkesin konuşmasına neden oluyor” dedi.

‘Ben sustukça herkes konuşuyor’

Ünlü işadamı Mete Büyüksaraç’ın, kızı Maral Büyüksaraç, kısa süre önce İstanbul 64’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’nde tutuksuz yargılandığı davada eğitim için bulunduğu New York’ta yoğun ve stresli bir dönemde uyku sorunu ile baş edemeyince bir kez uyuşturucu kullandığını Türkiye’de uyuşturucu satın alıp kullanmadığını savundu. 

Mahkeme heyeti, adli tıp raporu doğrultusunda Büyüksaraç’ı suçlu bulurken verdiği 2 yıl hapis cezasını hafifletici nedenler ve o tarihte 18 yaşından küçük olduğunu göz önüne alarak para cezasına çevirdi.

‘ASİ 15’LİK YAŞ SENDROMU’

‘Bizimkiler’, ‘Lazutlar’ dizilerinin yanı sıra Şerif Gören’in ‘Ay Büyürken Uyuyamam’ ve ‘Gecenin Tenhasında’ filminde, Kenter Tiyatrosu’nda oynayan, 2011’de ’Cahide Sonku Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü’ alan Büyüksaraç, bu zor dönemi geride bırakmak istediğini söyledi. 

Maral Büyüksaraç, uyuşturucu bağımlısı olmadığını yinelerken hiçbir zaman dağınık bir hayatı olmadığını söyledi. Büyüksaraç şöyle konuştu:

“Konuşarak kendimi ifade etmek beni zehirliyor. Ama benim konuşmamam; herkesin konuşmasına neden oluyor. ‘Tamam bu’ dediğim ilişki az 4 ay sürer. Sigaraya başladığımda New York’ta yoğun okul hayatım vardı. Babam İstanbul’daydı ve gerçekten onu çok özlüyordum. Biraz asi ‘15’lik yaş sendromu’ geçirdim. Ama Türkiye’de Yıldız Kenter’le çalışıyordum. Çok çalışmam gerekiyordu, çoğu şeyi sınırlanmam gerekti. Bazen skeç hazırlamaktan yemek yemeyi unuturduk.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X