Beni Elvis’e benzetirlerdi

Trump ülkenin Mississippi eyaletinde yer alan ve Elvis Presley’nin de doğum yeri olan Tupelo’da Cumhuriyetçi Senatör Cindy Hyde-Smith’in Demokrat Senatör Mike Espy’e karşı olan kampanyasını desteklemek için ufak çaplı bir miting düzenledi.

Beni Elvis’e benzetirlerdi

Konuşmasına, Cindy Hyde-Smith’i desteğiyle başlayan Trump,  rock’n roll’un kralı Elvis Presley’in doğum yeri olan Tupelo’ya geldiğim için heyecanlıyım’ diyerek başladı. Trump, gençliğinde Elvis Presley’e benzetildiğini söyleyerek, ‘Sarışın olmamın yanı sıra gençliğimde beni Elvis’e benzetirlerdi. İnanabiliyor musunuz?

Bunu her zaman bir iltifat olarak kabul ettim. Elvis’i seviyoruz değil mi?’ 50’lerde müziği ve 60’larda sinemayı tekrar tanımladıktan sonra herkes Elvis’e Kral diye seslendi’ dedi. Trump’ın bu sözleri ABD’de alay konusu oldu. Çok sayıda kişi Trump ve Elvis Presley arasında herhangi bir benzerlik görmediğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X