Benim için yoklar

Alişan, yıllar sonra küslüklerini sonlandıran eski dostları Özcan Deniz ve Mahsur Kırmızıgül’le asla affetmeyeceğini söyledi.

Benim için yoklar

ALLAH MUHABBETLERİNİ ARTTIRSIN

3 ay sonra baba olmaya hazırlanan Alişan, eşi Buse Varol’la görüntülendiği İstanbul sokaklarında müziğe birlikte adım attığı ancak yıllardır küs olduğu Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül hakkında konuştu. Özcan Deniz’in babasının cenazesinde aralarındaki buzları eriten ikiliyi affetmeyen Alişan, ‘İkisiyle de haşır neşir olmadığım ve bundan sonra da olmayacağım için Allah onların muhabetini artırsın’ dedi. 

BENİ BİR KEZ OLSUN ARAMADILAR

Eski dostlarıyla küslüğünün askere gittiği dönem başladığını söyleyen Alişan, ‘Ben askere gittim bir kere beni aramadılar. Hep ben aradım, onlar beni yok saydı. Ben de beni yok sayan insanları yok sayıyorum’ dedi. Eşiyle çok mutlu olduğunu söyleyen Alişan, varolan dostlarının kendisine yettiğini söyledikten sonra gazetecilerin önünde Ece Erken’i arayıp, sohbet etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X