Benim yaşım yok!

Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, sosyal medyada ‘faceapp’ programıyla yaşlı hallerini paylaşan ünlüleri eleştirdi ve ekledi;

Benim yaşım yok!

GENÇ KALMANIN SIRRI AŞK…

Önceki akşam Yalova’da sahneye çıkan Bülent Ersoy, konseri öncesi samimi açıklamalara imza attı. Son günlerde trend haline gelen faceapp programıyla fotoğraflarını yaşlandıran ünlülere kafasını takan Diva, ‘Biri yaşlanıyor, öbürü gençleşiyor. Ben her zaman söylüyorum, benim yaşım yok’ dedi. Sanatçı yaşlanmamayı nasıl becerdiği sorusuna ise ‘Aşk’ diyerek yanıt verdi. 

ÇIPLAKLAR KAMPINA GİDİYORUM

Yaz tatilini İspanya’da geçiren Bülent Ersoy’un bronzlaştığı da gözden kaçmadı. Magazincilere yakalanmamak için uzaklara gittiğini belirten Ersoy, ‘Ben hiç mayo kullanmadan yanıyorum. Marbella’da çıplaklar kampında rahatım’ diyerek şaşırttı. Öte yandan kendisine tahsis edilen Termacity’deki 650 metrekarelik kral dairesinde kalan Diva, evine Türk hamamı yaptırmaya karar verdiğini söyledi. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X