‘Beraber güzel işler yapacağız’

CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan, İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır ile İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanı Levent Öncü, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ndeki makam

‘Beraber güzel işler yapacağız’

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, Erdem’e başarılar dileyerek, her zaman destek olacaklarını söyledi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan da, Millet ittifakı olarak ekip çalışmasıyla güzel işler yapıldığını kaydetti. Ziyaret için teşekkür eden Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, iş birliği sonucunda demokrasi adına önemli kazanç olduğunu ifade etti. Nilüfer Belediye Meclisi’nde İYİ Parti grubunun görüş ve önerilerini özgürce ifade edebileceğini söyleyen Başkan Erdem, “Amacımız, Nilüfer’in çıkarları doğrultusunda bir araya gelebilmek. Sizlerle beraber hareket etmek, sizin de taleplerinizi yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X