Beraberlikte zirve yaptık!

Yeşil beyazlılar, 6 haftalık bölümde 5 beraberlikle ligin en fazla 1 puan alan takımı oldu.

Beraberlikte zirve yaptık!

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 6 haftalık dilimde sadece ilk hafta Fenerbahçe’ye deplasmanda mağlup olan Bursaspor, ardından oynadığı 5 maçta da berabere kaldı. Yeni sezona Fenerbahçe maçıyla başlayan yeşil beyazlılar, deplasmanda oynadıkları bu karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Fenerbahçe maçının ardından 2. haftada sahasında Kayserispor’u konuk eden Bursaspor, 0-0 biten mücadele sonunda sezonun ilk puanıyla tanıştı. Ligin 3. haftasında Atiker Konyaspor deplasmanına giden yeşil beyazlılar, 3 puan hedefiyle çıktıkları bu karşılaşmadan da 1-1’lik skorla ayrılarak yine bir puana razı oldu. 

Rize’yi elimizden kaçırdık

Beşiktaş ile sahasında oynadığı 4. hafta mücadelesinde de bir önceki Atiker Konyaspor maçındaki 1-1’lik sonuçla sahadan ayrılarak hanesine bir puan yazdıran Bursaspor, 3 puan hasretini 5. haftada Çaykur Rizespor deplasmanına bıraktı.

Çaykur Rizespor ile deplasmanda yine 1-1 berabere kalan Timsah, 6. haftada sahasında konuk ettiği ligin güçlü ekiplerinden Medipol Başakşehir ile oynadığı maçtan da 0-0’lık sonuçla ayrılarak üst üste 5. beraberliğini elde etti. Ligde son 5 maçtan da beraberlikle ayrılarak, bu sürede ne mağlubiyet üzüntüsü ne de galibiyet sevinci yaşayabilen Bursaspor, 6 haftalık bölümde ligin en fazla berabere kalan takımı oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X