Beren Saat: Ünlülük bir hapishane

Şu sıralar 27 Aralık’ta seyirciyle buluşacak Netflix’in ikinci Türk yapımı Atiye ile gündemde olan Beren Saat, “Ünlü olduğun gün, bir hapishane hatta hücre” ifadelerini kullandı.

Beren Saat: Ünlülük bir hapishane

Netflix’in yeni Türk yapımı Atiye’de başrolü üstlenen Beren Saat, Based İstanbul dergisi için objektif karşısına geçti. Hakkında merak edilenleri anlatan Saat, oyuncu olmaya Aşk-ı Memnu’daki partneri Selçuk Yöntem’i izledikten sonra karar verdiğini açıkladı.

Saat, “9-10 yaşlarındayım. Selçuk Yöntem’in Ben Feuerbacj oyununu izlemiştim. Finalde demir konstrüksiyon merdivenleri yanıp sönen ışıkları ve Selçuk’un oraya çıkışını hatırlıyorum… ‘Ben de burada olmak istiyorum’ hissi çok baskındı” dedi.

Sinemanın toplumsal konulara çok eğilmediğini iddia eden Saat, “Çok karanlık, çok öfkeli zamanlardan geçtik ve şimdi bunların sanatsal dışavurumlarını görüyoruz; müzikte, kitapta ve tiyatroda. Ne yazık ki sinemada çok fazla yaşayamıyoruz. Çünkü sinemamız komedi tekelinde” ifadelerini kullandı.

Saat, “Ünlü olma hali seni nasıl etkliyor” sorusuna ise “Ünlülük, popülerlik ünlü olana kadar çok matah görünüyor. Gerçekten ünlü olduğun gün, bu bir hapishane hatta hücre” yanıtını verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X