BESAŞ personeline trafik eğitimi

Bursa`ya 35 yıldır hizmet veren, Bursa Ekmek ve Besin Sanayi A.Ş. (BESAŞ) bünyesinde görevli tüm sürücü ve muavin personellerine, güvenli sürüş, trafik kuralları ve trafik kazaları konularını içine alan ‘trafik kuralları` eğitimi verildi.

BESAŞ personeline trafik eğitimi
Sürücülerin bilgilerinin pekiştirilmesini hedefleyen eğitim, BESAŞ bünyesinde İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme ve Şube Müdürlüğü’nde görevli memur Hakan Özkocaman tarafından verildi. Eğitim sürecinde katılımcılara görsel videolarla trafik kuralları ve kazalar hakkında bilgilendirme yapıldı.
 
BESAŞ’ın faaliyetlerini gerçekleştirirken çalışanlara değer verdiklerini de söyleyen BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş, çeşitli konularda teknik eğitimlerle personelin mesleki donanımlarını artırmayı hedeflediklerini vurguladı.
 
Bektaş, aynı zamanda sürücülerin sürüş becerilerini geliştirmeyi, sürücü ve sürüş güvenliğine katkı sağlamayı, risk karşısında bilinç kazandırmayı ve her türlü hava şartlarında gelişen sürüş teknikleri hakkında sürücüleri bilgilendirmeyi amaçladıklarını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X