BESAŞ ve fırıncıların gündemi kaçak üretim

Bursa Fırıncılar Odası yönetimi, şehrin en büyük ekmek fabrikası BESAŞ’ı ziyaret etti.

BESAŞ ve fırıncıların gündemi kaçak üretim

Bursa Fırıncılar Odası Başkanı Adnan Yılmaz ve yönetim kurulu BESAŞ’ı ziyaret etti. Tesis ve üretim kapasitesi hakkında bilgi veren BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş, “Türkiye’nin ekmek ve unlu mamuller üreten firmaları arasında ürün ve hizmet kalitesi ile fark edilen lider bir firmayız. Şu anda Bursa’nın marka değeri en yüksek firmalarından biriyiz. Bursa halkının bize göstermiş olduğu güvene layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

Bursalıların daha sağlıklı ekmeğe ulaşması için Fırıncılar Odası ile işbirliğinin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Bektaş, kaçak üretim yapan işletmelerin, halk sağlığı ile oynamanın yanında haksız rekabete sebep olduğunu vurguladı. Bektaş, “Ekmek halkımızın temel gıda maddesi ve sofralarımızın vazgeçilmezidir. Haksız rekabeti önlemek ve halkın sağlığını korumak maksadıyla kaçak çalışan fırınlar konusunda Büyükşehir Belediyesi, BESAŞ ve Bursa Fırıncılar Odası üyeleri ile ortak çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X