Beşiktaş ile 106. randevu

Spor Toto Süper Lig’de, 20’inci haftasında Bursaspor, yarın lider Beşiktaş’ın konuğu olacak. Bu sezon şampiyonluğa ulaşan rakiplerini yenemeyen Bursaspor’un hedefi, Olimpiyat Stadı’ndaki zorlu sınavda, Beşiktaş’ı yenerek, şansızlığın kırmak istiyor.

Beşiktaş ile 106. randevu

HAKEM ABİTOĞLU

Beşiktaş ile Bursaspor arasında yarın Olimpiyat Stadı’nda saat 16.00’da oynanacak olan karşılaşmayı Mustafa Kemal Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu’nun yardımcılıklarını Kemal Yılmaz, Baki Tuncay Akın yaparken dördüncü hakem iese Özgüç Türkalp. Çizgi hakemleri ise Kutluhan Bilgiç ve Bülent Birincioğlu. Abitoğlu bu sezon Beşiktaş’ın Ankara’da Gençlerbirliği’ni 2-0, Bursaspor ise sahasında Akhisar Belediyespor’u 3-1 yendiği maçlarda görev yaptı.

ÜSTÜNLÜK BEŞİKTAŞ’TA

Bursaspor ile Beşiktaş bugüne kadar 105 kez ligde ve kupada karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Beşiktaş 46, Bursaspor 20 kez kazanırken 39 maç ise beraberlikle sonuçlandı. İstanbul’da oynanan maçlarda ise Beşiktaş 25, Bursaspor ile 6 kez galip gelebildi. İki takım arasında oynanan son 10 maçında Beşiktaş 7, Bursaspor ise 2 galibiyet aldı. Siyah beyazlılar 18 gol atarken, kalesinde ise 10 gol gördü. İlk yarıda Bursa’da oynanan ilk karşılaşmayı Beşiktaş 1-0 kazanmıştı.

VOLKAN CEZALI EMRE SAKAT

Bursaspor’da Beşiktaş karşılaşması öncesinde Volkan Şen sarı kart cezalısı, Emre ise sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Yeşil beyazlılarda hafif sakatlıkları bulunan Belluschi, Serdar Aziz, Şener ve Fernandao’nun durumları maç günü belli olacak.

 

STAT: Atatürk Olimpiyat

SAAT: 16.00

HAKEMLER: M.Kamil Abitoğlu, Kemal Yılmaz, Baki Tuncay Akkın

EKSİKLER: Ersan Gülüm, Miloseviç

EKSİKLER: Volkan Şen, Emre Taşdemir

BİLETLER: Bursaspor taraftarı maça alınmayacak 

BEŞİKTAŞ

29 Tolga Zengin

2 Serdar Kurtuluş 

33 Atınç Nukan

19 Fedra Franco

31 Ramon Motta

5 Jose Sosa 

7 Gökhan Töre 

13 Atıba Hutchinson

8 Veli Kavlak 

9 Demba Ba

10 Olcay Şahan 

BURSASPOR

12 Harun Tekin 

4 Serdar Aziz

2 Renato Civelli 

22 Şener Özbayraklı 

23 Aziz Eraltay

7 Ozan Tufan 

5 Fernando Belluschi 

88 Bekir Yılmaz

30 Filipe Josue

94 Cedric Bakambu

9 Jose Fernandao 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X