Beşiktaş’da seçim zamanı

Toplam borcu 2 milyar 423 milyon lira açıklanan siyah beyazlı kulüpte bugün başkanlık seçimi yapılacak.

Beşiktaş’da seçim zamanı

Beşiktaş Kulübünde olağan seçimli genel kurul toplantısı bugün yapılacak. BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde gerçekleştirilecek kongre saat 10.30’da başlayacak. Genel kurulda, mevcut başkan Fikret Orman ile Hürser Tekinoktay, yeni dönem başkanlığı için yarışacak. Öte yandan, dün yapılan 2018 yılı olağan idari ve mali genel kurul toplantısında, kulübün borcu açıklandı. Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, siyah beyazlı kulübün borcunu 2 
milyar 423 milyon 706 bin lira olarak duyurdu.

BURSASPORLULAR DIŞARI!

Başkan adayı Hürser Tekinoktay’ın konuşması sırasında gerginlik yaşandı. Tekinoktay, ‘Kongredeki gerçek Beşiktaşlıları selamlıyorum. Metal-İş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursasporluları dışarı davet ediyorum’ dedi. Bunun üzerine kongre divan başkanı Atıf Keçeci, ‘Bu salonda bulunan herkes gerçek Beşiktaşlıdır’ diye cevap verince, kongreye katılanlar ‘Sendika dışarı’ diye tezahürat yaparak, salonda bulunan bazı kişilere tepki gösterdi. Üyelerin bir bölümünün bu tribündeki kişilerin üzerine yürümesiyle gerginlik büyüdü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X