Biletler kapışılıyor

Bursalılar 50 milyon lira hayali ile bayilere koştu. Geçen yılın oldukça üzerinde seyreden satışlarla biletlerin yeni yıla bir hafta kala tükenmesi bekleniyor.

Biletler kapışılıyor

ASLIHAN AYDIN

Büyük ikramiyenin 50 milyon lira olduğu Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi biletlerinin yarı yakını satıldı.

Milli Piyango Bursa İl Müdürü Ahmet Yılmaz, geçen yıla göre bilet fiyatları ve ikramiye bedelinin değişmediğini belirterek, “Çeyrek 12,5, yarım 25, tam 50 liradan satılıyor” dedi. 

Milli Piyango İl Müdürlüğü’ne şu ana kadar 750 bin çeyrek, 25 bin yarım ve 8 bin tam bilet geldiğini dile getiren Yılmaz, “Bunların yüzde 45’i tükendi. Elimizdeki tam ve yarım biletler 15 Aralık’a kadar biter” diye konuştu. 

286 MİLYON DAĞITILIYOR

Geçen yıl biletlerin yüzde 97’sinin satıldığını hatırlatan Yılmaz, bu sene 20-25 Aralık arasında tamamının tükenmesinin beklediğini kaydetti. Yılmaz, 2015 yılbaşı özel çekilişinde 286 milyon 150 bin lira ikramiye dağıtılacağını da sözlerine ekledi.

 

GÜZEL HAVA SATIŞLARI ARTIRDI

Seyyar bayiler satışlardan memnun. Havaların güzel olmasının işlerini açtığını anlatan bayiler, ellerindeki biletlerin yaklaşık yarısını sattıklarını ifade ettiler. Seyyar Bayi Mehmet Ali Artık, satışların geçen yıla göre daha iyi olduğunun altını çizerek, bilet fiyatlarına zam gelmemesinin de bunda etkili olduğunu söyledi. Seyyar Bayi Mümin Yılmaz ise 10 gün sonra ilginin dana da artmasını beklediklerini vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X