Bilgisayar oyunu oynarken hayatını kaybetti!

Konya’da 14 yaşındaki çocuk, odasında bilgisayar oyunu oynadığı sırada ailesi tarafından ölü bulundu.

Bilgisayar oyunu oynarken hayatını kaybetti!
Olay, saat 23.30 sıralarında merkez karatay ilçesi Sarıyakup Mahallesi Burhandede Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 14 yaşındaki lise 1’inci sınıf öğrencisi Mustafa Küçükköy akşam üzeri okuldan gelerek annesine başının Ağrıdığını söyledi.

Annesinin verdiği ağrı kesiciyi içen Mustafa daha sonra bilgisayarda araba yarışı oyunu oynamak için odasına gitti. Ailesiyle akşam yemeğini yedikten sonra tekrar bilgisayarındaki oyununa dönen Mustafa’dan ses çıkmayınca bir süre sonra ablası Melike K. kardeşinin yanına gitti. Kardeşi Mustafa’nın hareket etmediğini ve vücudunun morardığını gören abla, durumu annesine ve babasına haber verdi. Olay yerine 112 Acil Servis görevlileri çağrıldı. Çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi. Mustafa’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere özel bir hastanenin morguna kaldırıldı.

 
İLK TESPİTLERE GÖRE KALP KRİZİ Mİ?
 
Mustafa Küçükköy’ün yapılan ilk otopsisinde kalp kirizi sonucu öldüğü belirlendi. Ailesi Küçükköy’ün daha önce kalp rahatsızlığı geçirmediği belirtti. Soruşturma sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X