Bilimle Sanat, Bilim Merkezi’nde Buluşacak

Kocaeli Bilim Merkezi, 19-20 Eylül tarihleri arasında 8 farklı atölye etkinliği yapacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dair…

Bilimle Sanat, Bilim Merkezi’nde Buluşacak

Kocaeli Bilim Merkezi, 19-20 Eylül tarihleri arasında 8 farklı atölye etkinliği yapacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Kocaeli Bilim Merkezi, 19-20 Eylül tarihlerinde düzenlenecek tasarım atölye çalışmaları ile bilimle sanatı buluşturacak. 5 yaş üzeri isteyen herkesin ücretsiz katılabileceği atölye çalışmaları Kocaeli Bilim Merkezi’nde 13.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Bilimi sanatla buluşturacak olan tasarım atölyeleri etkinliği eğitmenler eşliğinde yapılacak. 8 farklı atölyede yapılacak olan uygulamaların yanı sıra 3 adet alan düzeneğinde katılımcılar bağımsız olarak çalışabilecek. 20 dakika sürecek olan etkinliklerde atılımcılar istedikleri atölye çalışmalarına katılabilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X