Bilişim’e özel seminerler

BİSİAD ile imzalanan Mesleki ve Teknik Eğitimde İşbirliği Protokolü kapsamında, mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında görev yapan Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmenlerine yönelik ‘Bilişim Sektörünün Güncel Alanları’ konulu seminer düzenlendi.

Bilişim’e özel seminerler

Bilişim Sektörü İş Adamları ve Profesyonelleri Derneği (BİSİAD) ile imzalanan Mesleki ve Teknik Eğitimde İşbirliği Protokolü kapsamında, mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında görev yapan Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmenlerine yönelik ‘Bilişim Sektörünün Güncel Alanları’ konulu seminer düzenlendi.

Alanlarında uzman sektör yöneticileri tarafından verilen seminerde; Endüstri 4.0, Güncel Yazılım Dilleri, Endüstriyel Tasarım, Robotix ve Siber Güvenlik gibi konular yer aldı. Bilişim Teknolojileri öğretmenlerinin katıldığı ve 5 gün devam eden seminerlere 8 ilçeden toplam 146 öğretmen katıldı.

Her gün farklı bir konunun gündeme alındığı seminer programların içinde; bilişim sektöründe ihtiyaç duyulan personelin almış olduğu eğitim ile sektör ihtiyaçları, sektörün önemli alanları ve bu alanlarda gerçekleştirilen projeler ve yatırımlar hakkında görüş alış-verişinde bulunuldu.

Nursel Tetikcan, Alper Soyaslan, Ali Osman Kahveci, Nurşen Sanver ve Kamil Burlu’nun konuşmacı olarak yer aldığı seminer programları kapsamında, alanlarında uzman sektör yöneticileri ile bir araya gelen öğretmenler bilişim sektörü ve sektör ihtiyaçlarına uygun mesleki eğitimin nasıl sağlanması gerektiğine yönelik bilgi alış verişi yapma imkanı buldular. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X