‘Bir avuç komedyeniz’

Aile Arasında filmiyle hem Cem Yılmaz hem de Şahan Gökbakar’ı gişede geride bırakan Gülse Birsel, yeni dizisi ‘Jet Sosyete’nin gecesinde konuştu ve kimseyle rekabet içinde olmadığını söyledi.

‘Bir avuç komedyeniz’

REKABET YOK, DOSTUZ

Yeni dizisi ‘Jet Sosyete’nin ilk bölümünü rol arkadaşlarıyla birlikte izleyen Gülse Birsel, gecenin sonunda soruları yanıtladı. Dizinin giderek lezzetleneceğini belirten Birsel, öte yandan 5 milyon seyircisi geçen son filmi Aile Arasında’nın Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar’ı gişede geride bırakmasını değerlendirdi. Birsel, ‘Hepsi benim arkadaşım. Aramızda gişe savaşı yok. Komedi yapan insan sayımız bir avuç. Ben hepsini yetenekli buluyorum’ dedi.

HANZOYU OYNUYORUM

Jet Sosyete dizisinde rol alan güzel oyuncu Aslı Bekiroğlu da ekip arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Dizide canlandırdığı karakteri ilginç bir dille tanımlayan Bekiroğlu, ‘Benim oynadığım karakter daha kadın olduğunu bilmiyor. Benim şuan karşınızda durduğum halimden eser yok dizide. Daha höt höt, hanzo bir karakteri oynuyorum. Kısacası hanzoyu oynuyorum ya ben…’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X