Bir bacağını kaybedip dördüncü kez kansere yakalanan Bursalı ‘Demir Kadın’

Kansere karşı verdiği mücadeleyle milyonların sevgisini kazanan Neslican Tay yoğun bakıma kaldırıldı. Twitter’da binlerce kullanıcı Neslican Tay için yardım kampanyası başlattı. Peki Bursalı Neslican Tay kimdir?

Bir bacağını kaybedip dördüncü kez kansere yakalanan Bursalı ‘Demir Kadın’

Sosyal medyada kanser hastalığına açtığı savaş ile adını duyuran ve herkesin bir anda gönlünü kazanan genç kız Neslican Tay, kanser hastalığı ile şu sıralar tekrar gündeme geldi.

Şu an son dakika gelişmesi olarak yoğun bakıma alınan genç kız hakkında sosyal medyada yardım kampanyası başlatılırken vatandaşlar ona dualarını da eksik etmiyor.

Sosyal medyada trend olan ve en çok aratılan isimler arasına giren Neslican Tay neden yoğun bakıma kaldırıldı? Neslican Tay kimdir? İşte tüm detaylar…

Neslican Tay'ın son durumu nasıl? Kanserle savaş veren Neslican Tay kimdir?

NESLİCAN TAY NEDEN YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI?

Neslican Tay’ın yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi. Tay’a yardım etmek isteyenler kan vermek için Twitter’da kampanya başlattı.

Kanser tedavisi gören ve yoğun bakıma kaldırılan Neslican Tay için sosyal medyadan paylaşılan destek mesajlarının ardından Medipol Sağlık Grubu’ndan açıklama yapıldı.

Açıklamada, “Neslican Tay için değerli hocalarımız ve ekip arkadaşlarımız elinden geleni yapıyor. İnşallah Neslican bir kez daha ne kadar güçlü olduğunu bizlere gösterecek” denildi.

Tay’ın İstanbul Bağcılar’da bulunan Medipol hastanesinde tedavi altında olduğu belirtildi.

NESLİCAN TAY KİMDİR?

Bursa doğumlu, 20 yaşındaki Neslican Tay ilköğretim ve lise eğitimini Rize’de tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde mimarlık okumak isteyen Neslican, puanı iyi olmasına rağmen hedefindeki okulu kazanabilmek için tekrar üniversiteye hazırlandı.

Araya tedavi süreci girdiği için eğitimine ara vermek zorunda kaldı. Kanserle mücadele ederken bir yandan da eğitimine devam etmek isteyen Neslican, üniversite sınavına girdi ve şu an Bahçeşehir Üniversitesi’nde psikoloji eğitimi görüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X