Bir bu eksikti!

Barış Yardımcı’yla ilgili gerçek ortaya çıktı, Mesut Mestan yönetiminin keyfi iyice kaçtı.

Bir bu eksikti!

Ortalıklarda gözükmeyen 27 yaşındaki futbolcunun sakatlığının nüksettiği ve tekrar ameliyat masasına yatacağı belirtildi. Barış’ın ligin il yarısını kapattığı ve sözleşmenin feshi konusunda çıkış yolu arandığı öğrenildi.

Bursaspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ederken bazı isimler hala antrenmanlara çıkmıyor. Bu futbolculardan biri de yeşil beyazlı takımın tecrübeli futbolculardan Barış Yardımcı… Geçen sezonun son bölümünde sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen deneyimli savunmacının takımdan ayrılmak istediği belirtilmişti. Bazı takımlarla görüşmeler yaptığı da belirtilen Barış’la ilgili şok gerçek ortaya çıktı. 27 yaşındaki futbolcunun sakatlığının nüksettiği ve tekrar ameliyat masasına yatacağı belirtildi. 

SICAK BAKMIYOR

Önceki gün Başkan Mesut Mestan’la biraraya gelen Barış Yardımcı’nın durumunu ifade ettiği bildirildi. Barış’ın ligin ilkyarısını kapatma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu ve Başkan Mesut Mestan’ın yaşanan bu gelişme üzerine sözleşmenin feshi konusunda çıkış yolu aradığı öğrenildi. Geçen sezondan da alacakları bulunan Barış Yardımcı’nın ise şu an yaşadığı bu olayın ardından ayrılmaya sıcak bakmadığı belirtiliyor. 

GİRİŞ YASAĞI KONMUŞTU

Bursaspor’la 1 yıl daha anlaşması bulunan deneyimli krampon, geçen sezon 26 lig maçında görev aldı, asist ve gol üretemedi. Bilindiği gibi deneyimli futbolcuya o dönemin Başkan Ali Ay tarafından Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne giriş yasağı da konmuştu. Başkan Mesut Mestan’ın ilerleyen haftalarda Barış Yardımcı’nın menajerleri tekrar biraraya geleceği ve sorunu çözmek için bir görüşme daha yapacağı belirtildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X