Bir diziden daha final şoku!

Ekranda yaprak dökümü birer birer başladı! Büyük umutlarla başlayan diziler dökülüyor!

Bir diziden daha final şoku!

İlk fire Star TV’nin Nefes Nefese dizisinden gelmişti. Daha sonra Fox TV’nin Bir Deli Rüzgar dizisinin 6. bölümde final yapacağı duyuldu.

Bu kez de Kanal D’nin, Bir Umut Yeter dizisinin fişini çektiği öğrenildi.

Bu hafta 3. bölümü yayınlanan dizi 6. bölümde final yaparak ekrana veda edecek!

birumutyeter-tolgahan-esra-hazal.jpg

Tolgahan Sayışman, Hazal Subaşı ve Esra Bilgiç Töre’nin oynadıkları dizi, uzun süredir merakla bekleniyordu ancak ne yazık ki reytingleri çok düşük geldi.

Kanal diziyi daha fazla taşımak istemeyince, 6. bölümde bitirme kararı aldı.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş, haberi sosyal medya hesabından verdi:

y7777777y.jpg

Cumartesi günleri yayınlanan dizi, bu hafta 13 Ekim akşamı ekrana gelen 3. bölümü ile totalde 2.36 reyting ve 6.18 izlenme payı ile 17. sırada yer aldı.

AB grubunda 2.25 reyting ve 6.07 izlenme payı ile 13. sırada yer alabilen Bir Umut Yeter, bu sonuçlarla Kanal D’nin umudu olamadı.

Bu sezon Arka Sokaklar hariç dizilerinde ciddi sorunlar yaşayan Kanal D; Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre ve Hazal Subaşı’nın başrolündeki diziden çok umutluydu.

Ancak reytingler bu umudu kırdı.

Bir Umut Yeter 5 Ekim günü yani geçen Cumartesi totalde 2.71 reyting ve AB grubunda da 2.02 reyting ile her iki kategoride de 12. sırada yer alabilmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X