Bir erkeğin hoşlandığı kadın karşısında yaptığı 9 hareket

İşte bir erkeğin yalnızca aşık olmaya başladığı kadın karşısında yaptığı 9 hareket.

Bir erkeğin hoşlandığı kadın karşısında yaptığı 9 hareket

Eğer sevdiğiniz adam aşağıda listelenen şeylerin çoğunu yapıyorsa, o zaman size gerçekten aşık olduğunu ve endişelenmemeniz gerektiğini söyleyebiliriz.

1. Konuştuğunuz zaman gerçekten dikkatle dinler

Sizi dinlediğini her zaman belli eder ve söylediklerinizi dinler. Asla söyledikleriniz önemsizmiş gibi ya da boş konuşuyormuşsunuz gibi hissettirmez. Onun tarafından dinlendiğinize emin olmanızı hissettirmek ister.

2. İlişkinin devam edebilmesi için gerekli çabayı gösterir

Bu ilişkinin yürüyeceğine inanır. Kendi payına düşen bir kısım olduğunu anlar ve bu rolü üstlenmeye dünden hazırdır. İlişkinin çaba sarf etmek demek olduğunu bilir ve elini taşın altına koyarak sizin yorulmamanız için uğraşır. Sizin için fazladan kilometrelerce yol gidebilir.

3. Küçük şeyleri aklında tutmak için uğraşır

Detaylara her zaman dikkat eder. Söylediğiniz her şeyde aşırı derecede önem arz eden manalar bulur ve size ne kadar önemsiz gelse de bu anlattıklarını hatırlamak için bir çaba içindedir. Sizinle alakalı küçük detayları her zaman hatırlarlar çünkü onlar için en önem arz eden şeyler bu küçük detaylardır.

kadınları dinleyen erkekler ile ilgili görsel sonucu

4. Sizin mutluluğunuzu önceliği haline getirir

Gün sonunda önemli olanın diğer kişiyi mutlu etmek olduğunu bilir. Sizin mutluluğunuzu mutlaka kendi mutluluğunun önüne koyar. Hayatında olduğunuz için size değer verir ve sizi asla garantiye almaz. Yüzünüze koca bir gülümse kondurmak için ne gerekiyorsa yapacaktır.

5. Sizinle zor konuşmalar yapmaktan kaçınmaz

İlişkinin her zaman parlak ve mutlu bir şekilde gitmeyeceğinin farkındadır. Sizinle bu zor konuşmaları yapmak için çok isteklidir. Sizinle bazı durumları tartışmaktan korkmaz çünkü bunun ilişkinin bir parçası olduğunu bilir.

6. Sizin ailenizi samimi bir şekilde umursar

Ailenizin sizin için ne kadar önemli olduğunu bilir ve bu yüzden onlar da sizinle aynı önem derecesindedir. Hayatınızdaki en önemli insanların umursanmasını ister.

7. Size gerçekten saygı duyar ve güvenir

Sizin tek başınıza bir birey olduğunuzu anlar ve bunu tehdit edecek hiçbir girişimde bulunmaz. Size olduğunuz gibi saygı duyar ve asla kendi istediklerini size empoze etmeye çalışmaz. Size kendiniz ve ilişkiniz için doğru kararları verebilecek olgun bir insan olduğunuz için güvenir.

dürüst erkek ile ilgili görsel sonucu

8. Hayatınızı kolaylaştırmak için elinden geleni yapar

Angarya işleri yapmaktan kaçmaz. Sizin hayatınızı kolaylaştırmak için yardım edebileceği bir ilişkinin içinde olmak ister. Hayatınızı hiçbir şekilde karmaşık hale getirmek istemez. Sizin için hayatı daha katlanılabilir kılan her türlü şeyi yapmaya isteklidir.

9. Size hiçbir konuda ASLA yalan söylemez

Onun için olması pek münasip olmadığı zamanlarda bile size karşı hep dürüsttür. Her zaman doğruyu söylediğine emin olduğunuzdan ona güvenirsiniz. Size hiçbir konuda asla isteyerek yalan söylemez ya da kandırmaya çalışmaz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X